Microsoft Windows Millenium Edition Türkçe - Full İso
Yazar
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 39 Kayıt tarihi : 05/04/10 İş/Hobiler : iNTERNET CAFE İŞLETMEN
Konu: Microsoft Windows Millenium Edition Türkçe - Full İso Perş. 15 Nis. - 9:15:42
Microsoft Windows Millenium Edition Türkçe - Full İso
Windows 98 sonrası yerini alan işletim sistemidir.Microsoft Windows Millenium Edition Türkçe orjinal .iso dur.Güle güle kullanın.
Bu işletim sistemi cafelerde yada evlerde pek yerini almasada üretilmiş bir kere 98 göre iyimi tabiki 98 de olan bir çok hata bu sistemde giderilmiş hali ile 2000 li yıllarda yerini almış sahalarda kısa süre kalmıştır.O yıllarda bilgisayarım olmadığı için bu işletim sistemlerini deneme şansım olmadı.95,98,xp,vista,windows 7 hobilerim arasında pardon kullandığım işletim sistemleri arasında.Bu sistemi ise askerlik vazifemizi yaparken sadece bir bilgisayarda gördüm ve kullanmak zorunda kaldım. Daha derin va tarihi bilgiler için lütfen bill gatesmi nedir o kişiyi aramanız lazım
- Partlar uyumludur - Cd Key gerek .iso içersinde gerek rar dosyası yanında mevcut.Açıktan istemeyin sorun problem oluyor suyunu çıkarmayalım