Gençkaptan FORUM SAHİBİ
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 39 Kayıt tarihi : 05/04/10 İş/Hobiler : iNTERNET CAFE İŞLETMEN
| Konu: Windows 7 Ultimate 32 Bit x86 Orjinal Original Türkçe Ultra Sıkıştırma Tek Link + Activator Paz 2 Mayıs - 19:31:17 | |
| Windows 7 Ultimate 32 Bit x86 Orjinal Original Türkçe Ultra Sıkıştırma Tek Link + Activator [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Windows 7 Ultimate 32 Bit x86 Orjinal Original Türkçe Ultra Sıkıştırma Tek Link + Activator Dosyayı bizzat kendim indirip içeriğini kontrol ettim ve upload ettim. Dosya boyutu 33.2 Mb olmasına ragmen içerisinden 2.2 Gb lık bir dosya çıkıyor dosya içerisinde windows 7 ultima türkçe 32 bit .iso dosyası ve activator’s klasörü yer alıyor. Dosya hakkında kimi arkadaşlar olumlu kimileri ise olumsuz sonuçlarla karşılaştılar. Fakat bizzat kendim yükleme işlemini gerçekleştirmedim. Bundan Dolayı Eğer Çalışmazsa Yok Çalışmıyor Niye Bozuk Paylaşım Yapıyorsun Gibi Yorumlar Yazmayınız. Çalışmıyorsa Çalışmıyor Demeniz Yeterli... Deneyen aradaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rapidshare [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|