Windows 7 Ultimate Rokobozz Edition, Güncell artı Modifiye
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WİNDOWS 7 ULTİMATE Rokobozz EDİTİON
' ~ EŞSİZ GÖRSELLİK VE PERFORMANSIYLA MODİFİYE WİNDOWS 7 SİZLERLE ~ '
:-: ORJİNAL MSDN TÜRKÇE SÜRÜM KULANILMIŞTIR :-:
~~ Program Bilgisi ~~
Yapı : 6.1
Sürüm: 7600.20591
Dil : Türkçe
Sistem: x86 (Bit)
Boyut : 2.65 GB
Sunucu: Rapidshare.com | Hotfile.com
Durum: Yüklendi
Birkaç Söz Benden:
Öncelikle amacım güncel bir Win 7 hazırlamaktı, kurdum makinalara sonrada güncelleme kurmak baya bir zamanımı aldığından işlem bir kerede hazır olsun dedim. (Artı güncellemesiz bir Win 7 çok hantal ve düzgün çalışmıyor bu tabi benim tespitim)
modifiye işine SP1 sonra girecektim ama nedense bir anda aklıma esti ve yapmaya karar verdim
mephistooo2 arkadaşımızın forumda paylaştığı Modified Windows 7 paketini alarak bir kaç düzenleme çıkarma ve ilave yaparak çok çok değişik bir Win 7 çıkardım. bir kaç arkadaşıma gösterdim onlar çok beğendi mutlaka paylaşmalısın deyince ve tabi forumdaki modifiye Win 7 açığından dolayı ısrarları üzerine bende bu çalışmamı sizlerle paylaşmaya karar verdim.
203 güncelleme entegre edildi 6 yeni tema ilave edildi ve beğenmedim orijinal Wallpaper bazılarını değiştirdim
Ayrıca kurulum bitince masa üstünde iki klasör ve bir txt dosyası var klasörün biri Windows 7 Loader v1.7.7r aktivasyon icin ben bunu kulanıyorum. herkes kendi istedini kulanabilir tabi, bir diğeride ayarlar icin
DOWNLOAD
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dip Not:Arkadaşlar program kısayol okunu kaldırdımdan dolayı pro. kısayoları görev cubuna sürükle bırak yapamıyoruz. Kısayol okunu aktif hale getirmek icin aşağıdaki katılımsız reg ayarlarını indirip uygulayın: (Bu tamamen windows 7 özgü bir durum)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]